Εταιρικό Προφίλ

  • Στελεχωμένη με καταρτισμένους και καταξιωμένους Συνεργάτες Οικονομολόγους η «ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ι.Κ.Ε.», παρέχει ολοκληρωμένες λογιστικές, μισθολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες, επίβλεψης – οργάνωσης και παρακολούθησης Λογιστηρίων, σε κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία όλων των Νομικών Μορφών (Ατομικές Επιχειρήσεις, Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε., Ι.Κ.Ε., Συνεταιρισμοί, κλπ.).
  • Συγχρόνως παρέχει σε όλη την Ελλάδα τηλεφωνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες για την άμεση και σίγουρη επίλυση των προβλημάτων σε θέματα Φ.Π.Α., Κ.Β.Σ., Ε.Γ.Λ.Σ., εργατικών κλπ.
  • Η μακρόχρονη εμπειρίας μας και της συνεχής και αδιάλειπτη παρακολούθηση των συνεχών αλλαγών στη φορολογία και στα εργατικά θέματα, μας βρίσκουν ενήμερους και είμαστε άμεσα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κάθε ενδιαφερόμενης επιχείρησης ή φυσικού προσώπου.
  • Η Οικονομική Κρίση που μας πλήττει μας καθιστά υπεύθυνους προσφέροντας τις υπηρεσίες μας αποδοτικά, υπεύθυνα και με αξιόπιστα. Καθημερινή μας επιδίωξη είναι η προσωπική εξυπηρέτηση, η έγκαιρη και έγκυρη επίλυση όλων των προβλημάτων και η ευέλικτη προσαρμογή στα σημερινά και αυριανά οικονομικά δεδομένα.

Μέλημά μας είναι η ανάπτυξη ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων αξιών με τους πελάτες μας και δέσμευσή μας είναι το υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, σοβαρότητα, ακεραιότητα, εχεμύθεια και επαγγελματικότητα.

Με εκτίμηση, Για την Εταιρία Γιώργος Σαρδέλης

7,115 total views, 1 views today

Χρήσιμες Συνδέσεις